Pomoc dla Zbyszka Piwki - licytacja lotu balonem Krosno Miasto Szkła

Opublikowano 2019-04-25

Kochani!

Wiemy, że macie ogromne serca, a Wasza wrażliwość jest nieoceniona. Jako Fundacja doświadczamy Waszej dobroci co dzień, za co serdecznie dziękujemy. Nie ma tak wielkich słów, by za wsparcie i pomoc Wam podziękować.

Podopieczny Fundacji, nasz kolega, inicjator i koordynator wielu działań na rzecz krośnieńskiego lotniska, człowiek o wielkim sercu – Zbyszek Piwka, potrzebuje Waszej pomocy. Tylko działając razem, wspólnymi siłami możemy mu pomóc. Zbyszek choruje na stwardnienie zanikowe boczne, jest to nieuleczalna choroba, która postępuje każdego dnia. Po roku od pierwszych objawów choroby stracił mowę i ma bardzo duże problemy z poruszaniem się. Wymaga długotrwałej i kosztownej rehabilitacji. Wiemy, że możemy na Was liczyć! Za kilka dni na krośnieńskim niebie znów będziemy podziwiać kolorowe balony. Chcecie sami przekonać się, jakie emocje towarzyszą załogom podczas lotu? Mamy dla Was coś ekscytującego!

Startujemy z licytacją lotu pierwszym balonem KROSNO MIASTO SZKŁA.

Wylicytowanie lotu to doskonała okazja by móc zobaczyć nasze miasto z lotu ptaka, a jednocześnie pomóc. Cały dochód z licytacji przekażemy na rehabilitację Zbyszka Piwki. Potrzebujemy Was! Organizatorem lotu będzie Lotnisko Krosno Sp. z o.o. Lot  odbędzie się podczas majówki. Cena wywoławcza lotu to 500 zł. Prosimy o wpisanie w komentarzu pod postem na profilu Facebook proponowaną kwotę. Licytacja trwa do 03.05.2019 r do godziny 22.00.

Osoba, która zaproponuje najwyższa kwotę wygrywa!

Wylicytowaną kwotę należy przekazać na konto Fundacji Otwartych Serc im. Bogusławy Nykiel – Ostrowskiej.

Regulamin licytacji znajduje się na stronie internetowej Fundacji oraz w siedziebie organizatora licytacji- Fundacji Otwartych Serc im. Bogusławy Nykiel-Ostrowskiej.

Pamiętajcie dobro wraca!

Licytacja odbywa się poprzez profil na portalu społecznościowym Facebook: