IV Bal Charytatywny Otwartych Serc - zaproszenie  Opublikowano: 2015-01-13 14:41:08

24 stycznia 2015 odbędzie się IV Bal Charytatywny Otwartych Serc. Jest to cykliczna impreza, którą organizują Fundacja Otwartych Serc im. Bogusławy Nykiel-Ostrowskiej wraz z Prezydentem Miasta Krosna.

Tym razem Bal odbędzie się w Sali Marmurowej ZSP w Krośnie przy ul. Sportowej 8 (Turaszówka, sala na basenie). W trakcie Balu zarówno FOS, jak Prezydent Krosna uhonorują stosownymi statuetkami ludzi szczególnie zasłużonych w działalności charytatywnej, osoby wrażliwe na ludzkie nieszczęście i angażujące się we wspieranie potrzebujących. Tradycyjnym punktem programu będzie też aukcja dzieł sztuki oraz przedmiotów o charakterze pamiątkowym i kolekcjonerskim. Zgromadzono wiele atrakcyjnych eksponatów.

Jak co roku, całkowity dochód z Balu  przeznaczony jest na wspieranie dzieci zmagających się z chorobą nowotworową. Wsłuchując się w głosy uczestników poprzednich edycji tej imprezy organizatorzy postanowili ograniczyć nieco program, by jak najwięcej czasu przeznaczyć na zabawę. Znakomitą atmosferę zapewni znakomita brzozowska grupa muzyczna Kwarta Czystey oraz różnorodne i wykwintne jadło i napitki. Bal wzorem lat ubiegłych poprowadzą Zofia Czernicka i Zygmunt Jerzyk.

Koszt Balu wynosi 390 pln od pary (195 pln od osoby). Rezerwację stanowić będzie wpłata wymienionej kwoty na konto Fundacji 58 1050 1458 1000 0022 8442 0169 z dopiskiem "Bal". Zapraszając wszystkich proponujemy połączenie znakomitej zabawy z "odruchem serca". Spotkajmy się razem 24 stycznia 2015.

Poprzednie edycje Balu Charytatywnego „Otwartych Serc”

I Bal

II Bal