Nasi Podopieczni  Opublikowano: 2014-01-26 11:11:56

Szanowni Państwo,

Na tej podstronie znajdują się informacje o niektórych podopiecznych naszej Fundacji. Klikając w poszczególne nazwiska, zapoznacie się z opisem stanu zdrowia osób, które zwróciły się do nas o pomoc w zbiórce 1% podatku i darowizn oraz dowiecie się czegoś więcej o nich samych.

Wszelkie informacje zamieszczone na tych podstronach są dostarczone przez naszych podopiecznych bądź ich bliskich, a potwierdzone dokumentacją medyczną oraz zweryfikowane przez naszą Fundację.

Każdy podopieczny naszej Fundacji podpisał z nami stosowne porozumienie, które reguluje formę zbierania środków finansowych i ich wydatkowania. Można też przeznaczyć nam swój „1%” podatku bez wskazywania beneficjenta. Fundacja nasza ma znacznie więcej podopiecznych niż tutaj przedstawiamy. Wówczas decyzję komu je przeznaczyć podejmie Zarząd FOS.