Jak wesprzeć podopiecznych Fundacji?

Kilka sposobów wsparcia Fundacji

1. Wykonaj przelew na realizację celów statutowych
Możesz przelać na konto naszej organizacji dowolną sumę, aby wesprzeć nasze działania. Pieniędzy tych nie przeznaczymy na wynagrodzenia, a pomogą nam się rozwijać. W tytule przelewu możesz wskazać, na jaki cel chcesz je przeznaczyć.
Konto Bankowe: BANK ŚLĄSKI ODDZIAŁ KROSNO

2. Wykonaj przelew na subkonto konkretnego podopiecznego
Możesz przelać dowolną sumę na rzecz naszych podopiecznych lub poszczególnych programów. Możesz np. wybrać jednego z naszych Podopiecznych i przekazać pieniądze konkretnie na niego, wpisując w tytule przelewu nazwisko danego Podopiecznego.
Konto Bankowe: BANK ŚLĄSKI ODDZIAŁ KROSNO

3. Poprzez darowiznę rzeczową
Często zdarza się też tak, że mamy w domu nieużywany już sprzęt rehabilitacyjny. Po co ma on leżeć schowany w szafie i tylko zajmować miejsce, skoro już go nie potrzebujemy? Przecież on może się jeszcze przydać komuś innemu. Przekaż go nam, a dzięki nam trafi on w ręce osoby potrzebującej. Darowiznę możesz przekazać do nas osobiście albo wysłać na adres:
Fundacja Otwartych Serc im. Bogusławy-Nykiel Ostrowskiej

4. Zostając naszym Wolontariuszem – pomoc w sprawach organizacyjnych i promocji naszej działalności
Fundacja to nie tylko prowadzone przez nas Programy, ale też działalność organizacyjna, promocyjna i informująca. Niezależnie od tego, skąd jesteś, możesz włączyć się w tworzenie Fundacji – można przecież pracować też zdalnie Jest to doskonała okazja do rozwinięcia swoich zainteresować i zdobycia dodatkowego doświadczenia:
- Masz talent pisarski? Nie masz talentu, ale i tak lubisz pisać? Chcesz sprawdzić swoje siły w redagowaniu niedługich artykułów?
- Masz dar do układania haseł reklamowych? Chciałbyś projektować i opracowywać materiały informacyjne? Masz pomysł na ciekawą kampanię promocyjną? Dlaczego nie u nas?
- Twój żywioł to koordynacja różnych wydarzeń? Wyszukiwanie ciekawych eventów, w takcie których moglibyśmy się zaprezentować i zbierać zakrętki? Marzysz o zorganizowaniu własnego eventu? Dołącz do naszej grupy eventowej!
- Logistyka – to hasło nie brzmi Ci obco? Chcesz zostać mistrzem organizowania transportów zakrętek? Zapraszamy do nas!
- A może masz inny ciekawy pomysł, w jaki sposób mógłbyś się zrealizować w Fundacji?