Przekazanie środków na rzecz podopiecznej Aleksandry CzajkiOpublikowano 2019-01-22

Z uwagi na zbliżający się Bal Charytatywny organizowany przez Fundację Otwartych Serc im. Bogusławy Nykiel- Ostrowskiej informujemy, iż połowa zgromadzonych środków zostanie przekazana na rzecz naszej podopiecznej - Aleksandry Czajki. Oleńka jest jedną z najmłodszych z grona naszych podopiecznych, niemniej jednak już na tym etapie jej króciutkiego życia musiała zmierzyć się z ciężką chorobą.

Podczas Balu historię Oli przedstawią nam Jej dzielni i silni rodzice, ponadprzeciętnie zaangażowani w leczenie swojej córeczki. Poniżej przedstawiamy Olę, oraz ulotkę zredagowaną przez Mamę Oli, na potrzeby zbliżającego się rozliczenia 1% podatku.

Jednocześnie - z całego serca zapraszamy na Bal, będący okazją do wspólnego niesienia pomocy Potrzebującym, a zarazem nabycia unikatowych, związanym z naszym regionem przedmiotów!