Beyond Musicals zagra charytatywnie dla Michała Święcińskiego  Opublikowano: 2015-04-29 12:28:00

Mamy zaszczyt zaprosić na niezwykłą premierę spektaklu muzycznego Musical & Opera w produkcji Beyond Musicals. Całkowity dochód ze sprzedaży zostanie przeznaczony na beneficjenta Fundacji Otwartych Serc im. Bogusławy Nykiel-Ostrowskiej: Michała Święcińskiego.

Musical & Opera to najnowsza produkcja Beyond Musicals - wyjątkowy, niecodzienny, bawiący i wzruszający do łez spektakl wypełniony najwspanialszymi utworami wprost ze świata Opery & Musicalu. Publiczność będzie miała okazję usłyszeć niepowtarzalne wykonania wielu duetów i arii z najsłynniejszych oper i musicali wszech czasów w towarzystwie nowatorskich efektów multimedialnych i bogatych układów choreograficznych. Solistami będą wielokrotnie nagradzani na prestiżowych międzynarodowych konkursach młodzi śpiewacy.

To będzie niezwykły wieczór!

17:00 do 19:00 lub po wcześniejszym kontakcie telefonicznym: 502 604 822.