Podziękowanie darczyńcom za okazane wsparcie finansowe  Opublikowano: 2018-05-09 11:25:25

Fundacja Otwartych Serc im. Bogusławy Nykiel-Ostrowskiej składa wyrazy wdzięczności za obdarowanie nas 1% odpisu podatkowego.
Naszym głównym zadaniem jest niesienie wsparcia ludziom znajdującym się w trudnej sytuacji życiowej, ze szczególnym uwzględnieniem osób zmagających się z chorobami nowotworowymi.

To dzięki Państwa zaufaniu możemy kilkudziesięciu chorym rocznie przynieść pomoc w leczeniu, ulżyć w cierpieniu czy przywrócić nadzieję. Mając kontakt z naszymi podopiecznymi wiemy, jak cenna jest to dla nich pomoc i ile znaczy fakt, że nie zostają w chorobie zupełnie sami.

Dlatego w imieniu naszym, ale również w imieniu tych wszystkich, którym pomagamy, proszę raz jeszcze przyjąć z serca płynące podziękowania. Wszyscy wiemy też, jak wielkie są w tym względzie potrzeby dzisiaj i jakie będą one jutro. Ośmielamy się zatem prosić o pamięć zarówno o naszej Fundacji, a przede wszystkim o naszych podopiecznych, w roku przyszłym.

Zarząd FOS